Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

?>
section background
Ce jocuri de construcții oferim preșcolarilor?

Ce jocuri de construcții oferim preșcolarilor?

Una dintre cele mai recomandate modalități de dezvoltare a creativității celor mici este să le oferim jocuri de construcții. În același timp, acestea dezvoltă și motricitatea fină, făcându-le o parte integrantă în educația copiilor. Datorită diversității lor, jocurile de construcții pot fi folosite de copii de toate vârstele, începând de la 12 luni, când învață să așeze un cub peste altul, până în perioada adolescenței, când pot da dovadă de abilități arhitecturale bine dezvoltate.

Pentru a nu-i plictisi sau enerva pe copii, jocurile de construcții se conformează unor anumite categorii de vârstă. În funcție de acestea, jocurile trebuie să fie simple, pentru a pune bazele imaginației celor mici, sau complexe, pentru a dezvolta talente înnăscute.

Jocuri de construcții pentru preșcolari

Foarte util preșcolarilor, sistemul Qboidz îi încurajează să își dezvolte abilitățile cognitive, sociale și motrice prin jocuri de construcții distractive și creative. În acest sistem, conectivitatea premiată cu capcană a sistemului Engino® se combină cu funcția de construcție fără efort a blocurilor stacabile.

Dezvoltarea celor mici prin sistemul Qboidz are la bază cele mai noi principii pedagogice STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică). Scopul acestora este să ofere experiențele, aptitudinile și cunoștințele necesare pentru a face față progreselor tehnologice ale viitorului. Sistemul Qboidz se adresează atât fetelor, cât și băieților, iar datorită complexității anumitor modele, este recomandat pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani.

Aceleași jocuri de construcții, mai multe modele

Fiecare pachet inclus în seria Qboidz permite crearea mai multor modele. Acestea sunt derivate dintr-o gamă largă de teme. Pot fi mașini, animale, trenuri, diverse figuri, clădiri și multe altele!

Seria Qboidz include seturi din care se pot construi 2 modele de jucării și se extinde pană la seturi de 4,10 și chiar 20 de modele. Piesele vin într-o paletă largă de culori, precum albastru deschis, roșu, galben, liliac, portocaliu și verde deschis. Combinând toate aceste caracteristici, imaginația celor mici va fi pusă la încercare pentru multe ore de joc creativ și se va dezvolta într-un mod distractiv!

Cu jocurile Engino Toys, cel mic își va dezvolta calitățile de arhitect sau inginer prin joacă. Pregătește-l pentru viitor cu seria Qboidz!

În Blog
X