Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

section background
Construiește o vară colorată cu seria QBOIDZ

Construiește o vară colorată cu seria QBOIDZ

Încă din primii ani de viață, copiii încep să așeze lucrurile unele lângă altele, să asambleze obiecte, să pună cap la cap, și să învețe ușor ușor să le potrivească. Pe Engino Toys, găsești cele mai bune oferte de seturi de construcții pentru copii, care îi vor ține atenți pe cei mici ore întregi. Ajută-i pe copii să își dezvolte imaginația și creativitatea, să asocieze culori, forme și modele. Seria QBOIDZ este cea care i se potrivește cel mai bine celui mic.

Engino Toys – Seria Qboidz

Cel mic este un meșter priceput la toate? Visează să devină un mare arhitect? Atunci seria QBOIDZ va fi cu siguranță pe placul sau! Fiecare pachet permite creații mulți-model, derivate dintr-o varietate de teme: mașini, animale, trenuri, figuri, clădiri și multe altele! Seria de bază pornește de la 2 seturi de modele care se deplasează pană la seturi de modele de 4, 10 și 30 de modele!
Piesele seturilor sunt viu colorate cuprinzând o paletă largă de culori, cum ar fi albastru deschis, roșu, galben, liliac, portocaliu și verde deschis. Acestea vor face și mai atractive jocurile, deoarece copiii sunt atrași de tot ce e viu colorat.
Toate aceste caracteristici combinate vor intriga cu siguranță imaginația celor mici pentru nenumărate ore de joc creativ și distractiv!

Moară de vânt colorată sau avion cu propulsie?

Cel mic nu se va plictisi de același model în fiecare zi, ci dimpotrivă, în fiecare zi va putea construi o nouă jucărie cu care se va putea juca. Azi o moară de vânt colorată, mâine un avion cu propulsie. QBOIDZ 8 ÎN 1 MULTIMODELE propune pentru cei mici 8 jucării diferite într-un singur set.

Poate experimenta o zi la fermă cu utilajele agricole sau poate fi pilot de curse cu mașina plină de adrenalină. Cu deosebești aligatorul de „vărul” său, crocodilul? Nasul îl dă de gol! Aligatorul, cu nasul său larg, iese în evidență în comparație cu forma nasului îngust al crocodilului! Are modele diverse în funcție de dorința lui. Poate asambla după bunul plac deoarece piesele sunt ușor de îmbinat și intuitive.

Puteți găsi pentru toate modelele instrucțiuni 3D interactive, atât pentru PC și laptop accesând secțiunea cu instrucțiuni de pe site. Acestea sunt disponibile și prin intermediul aplicației Engino 3D KidCAD, funcțională pe sistemele de operare Android, Apple (iOs) și Windows.

În Blog
X