Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

section background
Cu Engino Eco Builds, cei mici contribuie la protejarea mediului înconjurător

Cu Engino Eco Builds, cei mici contribuie la protejarea mediului înconjurător

Mediul înconjurător depinde numai de noi și de activitatea noastră! În rândul celor mici, grija pentru natură trebuie încurajată încă de la vârste foarte fragede. Studiile arată că cea mai productivă perioadă pentru a intra în contact cu lumea inconjurătoare este vârstă de 3-6 ani, când cei mici sunt curioși să afle cât mai multe despre ceea ce îi inconjoară și pun tot felul de întrebări.

Natura are nevoie de grijă și protecție, de aceea fiecare copil trebuie educat să aibă un comportament ecologic și să înțeleagă consecințele dăunarii mediului înconjurător.

Primele lui jucării ECO

Engino Toys sprijină protejarea naturii încă din primii ani de viată. Cel mic al tău va contribui la un mediu inconjurător curat cu noua serie de jocuri Eco Builds. Această gamă include 4 seturi de pornire și 2 seturi avansate de asamblare: mașini, avioane, elicoptere și motociclete.

Inovația acestui set Eco este motorul acestor jucării care permite ca diblurile de lemn de 10×10 mm să se conecteze impreună fără lipici sau elemente de fixare, combinând astfel lemnul cu plasticul.

Astfel, folosirea lemnului  la realizarea acestor jucării, reduce semnificativ folosirea pieselor din plastic rezultând procesul de reciclare, ceea ce face din acest produs unul ecologic. Putem să garantăm că cel mic se va îndrăgosti de textura și piesele jocurilor.

Experimentează de mic

Fie mașină, motocicletă, avion sau elicopter, fiecare dintre cele 4 seturi poate fi extins în alte produse. ECO mașina de exemplu poate fi tractor, masină de tip Formulă 1 sau un Dragster. Copilul va avea mai multe jucării într-una singură. Trebuie doar să experimenteze și să fie creativ. Fiecare pachet conține instrucțiuni de asamblare pentru toate cele 3 modele.

Engino Toys e despre distracție și experimentare. Lasă-i pe cei mici să dea frâu imaginației!

În Blog
X