Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

section background
Cum să implicăm mai multe fete în domeniul ingineriei

Cum să implicăm mai multe fete în domeniul ingineriei

Pentru săptămâna aceasta, ne-am gândit să vorbim despre fetele care au aptitudini ce țin de inginerie, matematică, știință și tehnologie. Cum Engino deține o serie de jocuri de construcții special concepute pentru aceste domnișoare, ne manifestăm intenția de a le susține în drumul lor către succes, chiar dacă pare o misiune grea.

Societatea contribuie la îngreunarea ei prin faptul că stabilește o serie de limite care le constrâng pe micuțele noastre eroine. Statistic vorbind, fetele constituie doar 13% dintre studenții care au ales domeniul ingineriei, iar doar 14.2% dintre femei obțin un doctorat în acest segment. În final, dintr-un procent de 49% care studiază ingineria, doar 14% ajung să profeseze în domeniu.

Este nevoie de perspective diferite

Un lucru clar este că avem nevoie de mai multe persoane de sex feminin în câmpul ingineriei, tocmai pentru că ar oferi o contribuție importantă în procesele inovatoare din domeniu. De ce? Pentru că aduc o altă perspectivă. Este nevoie de varietate și de flexibilitate. Au existat situații în care, în trecut, sistemele de recunoaștere a vocii nu erau calibrate în așa fel încât să recunoască vocile feminine.

De asemenea, înainte, airbag-urile erau proiectate preponderent pentru corpurile bărbaților, fapt ce a dus la pierderea de vieți omenești în rândul femeilor și al copiilor. De aceea, prezența mai multor femei în segmentul ingineriei ne-ar ajuta să adaptăm noile concepte în favoarea ambelor sexe și ar susține structurarea unei lumi mai bune.

Cum implicăm fetele în domeniul ingineriei

Să-i faci pe copii, în special pe fete, să fie interesați de construcții și de inginerie poate fi o sarcină destul de dificilă. Seria nouă de jocuri de construcţii Inventor Girl pentru fete se ocupă tocmai de această problemă, legând jocul imaginației de crearea de modele 3D. Culorile vii precum lila, fucsia, verde deschis și albastru deschis le vor atrage cu siguranță pe micile noastre prietene și le vor îndemna să-și exploreze latura creativă. Seria începe cu setul de 5 modele și continuă cu seturi de 10, 15, 20 și 30 de modele!

În broșurile incluse, găsești instrucțiuni de construcție tipărite pentru 4 modele selectate. Toate cele 30 de modele sunt disponibile sub formă de instrucțiuni 3D interactive, vizualizate fie pe PC, fie pe smartphone-uri și tablete cu ajutorul aplicației ENGINO 3D Viewer, care poate fi descărcată gratuit în sistemele de operare mobile Android, Apple (iOs) și Windows.

Haideți să susținem fetele inventator și să le deschidem calea către domeniul ingineriei. Dacă au înclinație către segmentul STEM, atunci stă în puterea noastră să le încurajăm către o carieră de succes!

În Blog Taguri
X