Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

section background
Cum să îți susții copilul să fie creativ

Cum să îți susții copilul să fie creativ

Este foarte bine știut faptul că cei mici sunt deosebit de creativi, tocmai datorită faptului că, la vârsta lor, încă nu cunosc ceea ce este și ce nu este posibil în realitate. De aceea, mintea lor ageră se simte liberă să se exprime liber și necondiționat.

Rezultatul? Ei bine, rezultatul poate fi unul cu adevărat impresionant, dar noi, părinții, jucăm un rol major în susținerea creativității copiilor noștri.

Fie că vorbim despre jocuri de construcții, despre cărți sau despre activități în aer liber, mediul pe care noi îl punem la dispoziție pentru juniorii noștri trebuie să îi susțină să dezvolte un spirit inovator încă din copilărie.

Ulterior, aceste deprinderi formează antreprenori de succes și, în general, oameni care nu se opresc până nu găsesc soluții optime pentru problemele pe care le întâmpină în viața de zi cu zi.

Cum încurajezi un copil creativ?

Oferă-i spațiu și timp

Pentru ca un copil să poată fi creativ, trebuie să îi acorzi timp în care să poți sta cu el și discuta despre ideile pe care le are. Arată-i că îl asculți și că pui preț pe ceea ce spune. Astfel, îl vei încuraja să meargă mai departe și să își aducă viziunea la viață.

În ceea ce privește spațiul, trebuie să rezervi o anumită zonă din locuință sau din curte pe care să i-o poți pune la dispoziție pentru a-și desfășura activitățile. Fie că pictează sau modelează anumite obiecte, lasă-l să facă un mic ‘’dezastru’’ pentru că acest lucru îi oferă libertate de exprimare și nu îl va face să se simtă constrâns.

Oferă-i jocuri de construcții

Dacă sunt alese cu grijă, jocurile de construcții reprezintă o soluție excelentă pentru a le stimula creativitatea copiilor. Spre exemplu, seturile Engino reprezintă rezultatul unei munci comune depuse de oameni care și-au dorit mai mult pentru viitoarele generații. Aici putem preciza profesori, ingineri și specialiști în educația celor mici.

Aceștia nu doar că au dezvoltat un sistem bine pus la punct care să susțină un joc complex și foarte atent optimizat, ci au urmărit dezvoltarea abilităților copiilor, de orice tip ar fi ele. Seturile noastre acoperă domenii variate și le permit celor mici să își pună în valoare calitățile ce țin de matematică, știință, tehnologie, inginerie și robotică.

Engino este altfel

Sistemul de jocuri  Engino Toys este diferit de orice există pe piață. Aceasta este o realitate susținută de multiplele caracteristici unice, cum ar fi: sistemul de îmbinare patentat, faptul că se pot construi multe modele din aceeași cutie, posibilități extinse de combinare a jocurilor că urmare a faptului că sunt 100% compatibile între ele.

Pune-le la dispoziție copiilor instrumentele de care au nevoie pentru a deveni oameni de succes atunci când vor fi mari. Fie că vorbim despre jocuri de construcții, activități în aer liber sau cărți și reviste, este esențial să participăm activ la procesul lor de dezvoltare în societate.

În Blog Taguri
X