Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

?>
Background Image

Răspunsuri la cele mai frecvente întrebari legate de engino toys

Faq – ÎNTREBARI FRECVENTE ENGINO TOYS

Sistemul ENGINO a fost testat cu copii, cu sprijinul profesorilor şi al departamentului de Educaţie al Universităţii din Cipru.
Astfel s-a aflat că modelele mici pot fi construite chiar şi de cei cu vârsta de 5 ani. Modelele mai mari şi mai complexe sunt mai potrivite pentru cei cu vârste între 8 şi 12 ani, iar seturile noastre de robotică şi mega seturile sunt potrivite atât pentru adolescenţi cât şi pentru adulţi, fiind mai mult produse destinate celor pasionaţi.
De obicei jucăriile pentru construit fac referire la numărul de piese conținute într-un set ca indiciu al valorii setului din punct de vedere al construcției. Cu sistemul ENGINO, această referire nu se aplică de fapt, deoarece sistemul este unic și designul pieselor permite îmbinarea multiplă a pieselor în toate direcțiile, în același timp. Prin urmare, nu sunt necesari conectori intermediari între tije, deoarece tijele ENGINO sunt și conectori!
Sistemul ENGINO poate fi descris ca o combinație între sistemul de calupi și sistemul spațial de "conectori și tije". Astfel, ca să construiești un model cu ENGINO, ai nevoie doar de aproximativ jumătate dintre piesele care ar fi necesare cu un alt sistem convențional! De asemenea, deoarece piesele ENGINO sunt mai mari, și modelul este mai mare și mai ușor de mânuit. Piesele nu se pierd ușor și seturile se pot combina pentru a crea un număr infinit de construcții. Deoarece "numărul de piese" este de fapt înșelător, am introdus un nou termen numit "puncte de conectare" care indică numărul de conexiuni posibile cu piesele disponibile în fiecare set.
ENGINO oferă în prezent 8 game distincte:
INVENTOR (Inventatorul), pentru copii cu vârsta peste 6 ani
INVENTOR MOTORIZED (Inventatorul cu motor), pentru copii cu vârsta peste 6 ani
STEM HEROES (Eroii STEM), pentru copii cu vârsta peste 6 ani
INVENTOR GIRL (Fata inventatoare), pentru copii cu vârsta peste 6 ani
ECO BUILDS (Constructii ECO), pentru copii cu vârsta peste 6 ani
PICO SPINNERS (Titireze), pentru copii cu vârsta peste 5 ani
DISCOVERING STEM (Descoperind STEM), pentru copii cu vârsta peste 8 ani
ENGINO acordă multă atenţie producerii şi distribuirii de produse ecologice. Toate produsele sunt prietenoase cu mediul deoarece pot fi reciclate. ENGINO oferă produse solare la care motorul este alimentat cu energie electrică provenind de la un panou solar în locul bateriilor. A fost de asemenea lansată seria premiată a Construcţiilor ECO care se bazează pe o inovaţie a sistemului de jocuri ENGINO, și anume conectarea lemnului de fag durabil cu componente din plastic. Folosirea lemnului reduce semnificativ părţile din plastic şi conduce către o reciclare eficientă, acest produs devenind astfel o soluţie şi mai prietenoasă cu mediul înconjurător.
Acesta este unul dintre avantajele produselor ENGINO în comparație cu alte mărci. ENGINO folosește aceeași structură de piese pentru toate produsele, astfel încât piesele sunt compatibile cu toate celelalte componente ENGINO, permițând copiilor să combine seturi și să construiască modele mai mari, limitate doar de imaginația lor.
ENGINO nu este compatibil cu alte sisteme de construcţie deoarece reprezintă un sistem inovator, cu o metodologie a conectivităţii diferită
ENGINO este folosit în şcoli în multe ţări, cum ar fi: Marea Britanie, SUA, Brazilia, Israel, Norvegia sau Cipru, în mod treptat devenind parte integrantă din curicula de Proiectare şi Tehnologie. În unele cazuri Engino este folosit pentru activităţile de recreere din şcoli, dar de cele mai multe ori este folosit ca instrument educativ pentru predarea noţiunilor de proiectare & tehnologie şi fizică.
Manualele cu activităţi şi noţiuni teoretice ce însoţesc seria STEM sunt scrise de profesori de top împreună cu departamentul de educaţie al Univerităţii din Cipru şi se bazează pe cele mai recente metodolgii de predare a STEM (Ştiinţă, Tehnologie, Inginerie şi Matematică).
De fapt, aceasta este diferenţa jocurilor ENGINO în comparaţie cu alte mărci. Noi oferim instrucţiuni pentru toate modelele ce corespund setului; pentru unele modele instrucţiunile sunt incluse în broşura inclusă în cutie, în timp ce instrucţiunile pentru restul modelelor pot fi descărcate de pe site-ul nostru gratuit.
Cu ENGINO, copiii nu sunt limitaţi doar la modelele prezentate sub formă tipărită în cutie. Sistemul este atât de versatil încât întotdeauna stimulează imaginaţia copiilor pentru a inventa modele noi. Adeseori primim email-uri de la copii care ne arată invenţiile lor!
Pot fi cumpărate piese, instrucţiuni şi broşuri la un preţ foarte scăzut, din magazinul nostru online www.enginotoys.ro
ENGINO este fabricat pe Insula Cipru, membru cu drepturi depline al Uniunii Europene, în fabrica proprie, care este controlată de organizaţia TUV, certificată pentru ISO9001. Producţia este sub o continuă inspecţie şi verificare a calităţii pe baza standardelor BS6001-3 şi ISO 2859-3.

ENGINO este o alegere atât distractivă cât şi educativă. Copiii pot să se joace singuri sau cu familia, colegii şi prietenii lor. Creativitatea nu cunoaşte limite cu sistemul Engino. Spre deosebire de alte jocuri de construcţie, Engino este un joc distractiv de durată, copiii fiind liberi să îşi imagineze constant şi să construiască diferite modele, descoperind noi capacităţi ale sistemului Engino.
S-a demonstrat de academicieni că Engino ajută copiii să îşi dezvolte abilităţile analitice şi creative şi să dobândească informaţii semnificative despre subiecte de tehnologie şi fizică într-un mod plăcut şi jucăuş.
Engino oferă peste 60 de produse, cu preţuri între 15 şi 999 Ron.
ENGINO este singurul joc de construcție care include motoare, panouri solare şi control de la distanţă în multe din seturi în timp ce alte brand-uri oferă astfel de tehnologii doar cu un cost adiţional.
ENGINO oferă 3 ani garanţie pentru toate piesele componente şi 1 an pentru motor. Dacă au fost folosite corespunzător, piesele defecte sau stricate sunt înlocuite gratuit în interalul de timp menţionat.
Fiecare sistem de construcţie reprezintă un concept diferit şi oferă un rezultat diferit. ENGINO nu este compatibil cu aceste sisteme deoarece acesta este o inovaţie cu diferenţiatori semnificativi în ceea ce priveşte modul în care piesele componente se îmbină. Este un sistem simplu de întrepătrundere, nefiind necesare şuruburi sau alte unelte pentru asamblarea părţilor.Sistemul de bază constă în doar 18 piese care se pot conecta în orice direcţie din spaţiul tridimensional. Piesele ENGINO sunt mai mari decât ale altor sisteme şi oferă o prindere uşoară copiilor, în timp ce numărul foarte mic de piese diferite conduc spre o învăţare foarte rapidă.
Modelele pot fi modificate ușor, dezvoltând creativitatea și imaginația, ducând la o rezolvare a problemelor ce nu se poate face cu ușurință în cazul mărcilor convenționale. Cele mai multe sisteme de construit se orientează din ce în ce mai mult pe modele realiste și produse licențiate și folosesc multe piese specializate. În felul acesta s-au îndepărtat de la calitatea tradițională a jucăriilor de construit, care însemna să construiești la nesfârșit orice își imagina copilul. ENGINO rămâne concentrat pe aceste valori, punând nevoile inerente ale tânărului inventator mai presus de tendințele majore ale pieții și televiziunii. O modalitate de a recunoaște posibilitățile creative ale unui sistem de construit este să verifici câte modele se pot construi din același set. ENGINO depășește toate mărcile din punct de vedere al acestei posibilități și a lansat seturi care au instrucțiuni pentru peste 100 de modele!
Seria noastră educațională “Engino - Știința mecanicii” poate fi folosită la predarea disciplinelor științifice, tehnologice, de inginerie și matematică (STEM). Aceste discipline sunt acoperite prin analiza specializată a 11 teme diferite: pârghii, cuplaje, roți și axe, planuri înclinate și pene, scripeți, came și cricuri, angrenaje, șuruburi și transmisii elicoidale, structuri și poduri, mașini simple, forțe, energie și mișcare.
De pe site-ul nostru, puteți descărca instrucțiuni pentru a construi modele și pentru a obține idei pentru diferite construcții. De asemenea, prin magazinul nostru online, puteți cumpăra toate materialele didactice pe care le-am elaborat în colaborare cu Ministerul Educației din Cipru și Universitatea din Cipru.
Ne-am bucura desigur să vă cunoaștem și să vă împărtășim ideile și creațiile, fie prin intermediul paginilor de pe rețeaua de socializare Facebook, fie încărcând un film pe YouTube sau pur și simplu trimițându-ne câteva fotografii pe e-mail la adresa office@vedis.ro.
Jucăriile ENGINO sunt testate anual din punct de vedere al siguranței într-un laborator independent și îndeplinesc toate standardele de siguranță pentru jucării, precum EN71, EN62115, PAHs pentru Europa și ASTMF963-11 & CPSIA pentru SUA. Sunt certificate în Germania de compania PKM.
ENGINO a obținut numeroase premii în toată lumea, precum pentru cel mai bun produs ecologic și cel mai bun produs educativ de la Dr. Toy în SUA, cea mai inovatoare jucărie de la organizația Jucăriilor din Rusia și cea mai distractivă și creativă de la Tillywig Organization.
De asemenea, ENGINO a primit premiul pentru cel mai bun IMM de la Comisia Europeană și premiul pentru inovație de la Asociația Fabricanților din Cipru.
ENGINO s-a dezvoltat de-a lungul multor ani de cercetare desfășurată de o echipă de ingineri și cadre didactice. Activitatea de cercetare și dezvoltare a fost co-finanțată de stat și din fondurile structurale europene, care răsplătesc cercetarea competitivă la nivel înalt. S-au acordat mai multe patente și designuri înregistrate sistemului ENGINO, precum US D612,435S, CY2490, CY2532, 201320231425.4, US11/307,229, șaptesprezece designuri industriale 000675061-0001 până la 17, mărcile înregistrate EU 006698161 și SUA numărul 3516245. Mai există și alte patru patente în așteptare.

Premiile de Excelență

X