Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

?>
Background Image

ENGINO SYSTEM – CARACTERISTICI SI INOVAȚII

ENGINO SYSTEM

Numele de marcă utilizează aceleași inițiale, respectând această caracteristică umană fundamentală și înnăscută, care ne permite să realizăm fapte tehnologice uimitoare. Copiii noștri sunt înzestrați cu această putere și prin joc creativ învață cum să o exploateze. ENGINO® TOY SYSTEM este probabil cea mai avansată și versatilă jucărie tridimensională de construcție de pe piață, oferind oportunități unice de creație pentru copii și adulți.

Jucăria cuprinde un sistem de tije și conectori cu mai multe fațete care împărtășesc câteva caracteristici geometrice unice ce permit conectivitate până la 6 laturi simultan! În esență, acest design în curs de brevetare transformă tijele în conectori, ducând la construcții care pot fi fie dense, fie cu deschideri mari. Această caracteristică permite copiilor să construiască repede și ușor, modele simple sau complexe, folosind un număr foarte mic de componente diferite și o cantitate mult mai mică de piese.

01. Construcții intr-o direcție

Tijele pot fi conectate în linie fără necesitatea intermediară a unui conector, reducând aproape la jumătate cantitatea de piese necesare pentru a construi modele.

02. Construcții in două direcții

În timp ce tija asamblată arată uniformă fără ceva proeminent, ea poate oferi direcții de construcție vertical și lateral prin simpla fixare a unei alte tije la una dintre cavitățile laterale bidirecționale.

03. Construcții in trei direcții

Sistemul este capabil să abordeze cu aceeași ușurință toate celelalte direcții de construcție! Toate direcțiile spațiului 3D sunt accesibile prin combinarea tijelor cu diferite tipuri de conectori.

04. Îmbinări in unghiuri fixe

ENGINO® SYSTEM este cea mai ușoară metodă de a construi modele ce necesită conexiuni de 90 °, este la fel de simplu atunci când încercați să construiți modele complexe ce necesită conexiuni de 45 °

05. Construcții in triunghi

Avantajul ENGINO® SYSTEM este că structura 2D poate fi oricând convertită în 3D fără a avea nevoie de conectori suplimentari.Acest lucru reduce numărul de piese necesare pentru un model adaugând simplitatea sistemului.

06. Îmbinari in orice direcție

În timp ce tija asamblată arată uniformă fără nimic proeminent, ea poate oferi direcții de construcție vertical și lateral prin simpla fixare a unei alte tije la una dintre cavitățile laterale bidirecționale. 

07. Îmbinari in orice unghi

Sistemul este capabil să abordeze cu aceeași ușurință toate celelalte direcții de construcție! Toate direcțiile spațiului 3D sunt accesibile prin combinarea tijelor cu diferite tipuri de conectori.

08. Construcții mașini

În timp ce ENGINO® SYSTEM este cea mai ușoară metodă de a construi modele care necesită conexiuni de 90 °, este la fel de funcțională atunci când încercați să construiți modele mai complexe care necesită conexiuni de 45 °.

Premiile de Excelență

X