Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

?>

Soluție
educativă completă: Combinație între STEM & Robotică

Învățământul STEM este ultima tendință în știința pedagogică. Programa STEM se bazează pe principiul educării elevilor în 4 discipline majore - Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică - într-o abordare creativă interdisciplinară și bazată pe rezolvarea problemelor. 


În loc să se predea cele patru discipline ca materii separate și discrete, STEM le integrează într-un sistem de învățare unificat care se bazează pe utilizări din lumea reală. Aici puteți descărca o prezentare completă!

Toate lecțiile se bazează pe exemple din viața reală care sunt simulate prin construirea unor modele complet funcționale. 


Aceste modele sunt ușor de asamblat și de modificat folosind sistemul de montare patentat al "Engino" și le acordă elevilor suficient timp să experimenteze și să descopere singuri noțiunile științifice.Această filozofie este bine integrată în seria educațională STEM & Robotică a Engino, acoperind o arie largă de subiecte, inclusiv robotică, mecanică, fizică și energie regenerabilă.


Soluția complexă propusă de ENGINO, ce poate fi dezvoltată în sala de clasă, acoperă o gamă largă de discipline de Știință și Tehnologie care vizează toate nivelurile de învățământ, de la preșcolar la primar și de la secundar la studii superioare! 


Background Image

Aici puteți descărca o prezentare completă de la Engino Education.

Fiecare concept este predat în detaliu, prin activități distractive și interactive care angajează și îi motivează pe elevi să învețe aplicând principiile STEM. 


X