Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

section background
Engino are răspunsuri pentru toate întrebările copiilor 

Engino are răspunsuri pentru toate întrebările copiilor 

În magazinul Engino cu jocuri de construcții, avem seturi pentru toată lumea. Copiii de-o șchioapă și cei mai mari, alături de părinți și chiar de bunici se pot bucura, în familie, de jocuri interesante care ne deschid ochii către lumea înconjurătoare și către tehnologiile viitorului.

Toate acestea vin împachetate în modele frumos colorate, cu forme aparte și o multitudine de posibilități atunci când vine vorba despre variantele de construit. Ei bine, ce poate fi mai relaxant pentru o zi de jocuri în familie?

Imaginația nu are limite

Educația celor mici pleacă de la noi, părinții, continuă la școală și, în timp, devine, într-o măsură sau alta, independentă. Ce putem face noi pentru a-i ajuta pe copii să vadă o altă latură a învățării creative? Ei bine, le putem oferi jocuri de construcții care să îi lase să vadă că imaginația lor nu are limite.

Jocurile de construcții de la Engino Toys nu se rezumă doar la a ne face să asamblăm o serie de piese pentru a ajunge la un rezultat final. Scopul fundamental este acela de a ne introduce în lumea științei, tehnologiei, ingineriei și a matematicii într-un mod cât mai fascinant cu putință.

Menirea Engino

Tocmai aceasta a fost și menirea seturilor Engino. Anii întregi de cercetare și de dezvoltare au ajuns, în final, la un deznodământ fericit, și anume că putem face viitoarele generații să se implice activ într-o activitate educativă pentru simplul fapt că le face plăcere și că le stimulează creativitatea și gândirea analitică.

Juniorii pot construi clădiri, parcuri de distracții, mașini, motociclete, avioane și chiar reproduce animale și păsări.

Serii variate

Spre exemplu, seria Discovering STEM a fost dezvoltată de către profesori calificați și cadre universitare, urmând cele mai recente tendințe pedagogice pentru a combina teoria cu practica. Seria se ocupă de subiectele de bază ale STEM – Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică – într-un mod plăcut și fascinant. Astfel, fiecare pachet cuprinde o broșură cuprinzătoare de activități.

Pentru cei care vor să își pună în mișcare creațiile, există seria Inventor Motorized, care vine cu un motor încorporat în fiecare set, motor ce permite că aceste modele să prindă viață și să între în acțiune.

De asemenea, pentru copiii și studenții pasionați de robotică și chiar pentru adulții care vor să își aloce timp pentru un joc creativ și în ton cu tehnologia, există seturile Engino Robotics, cu ajutorul cărora puteți construi și programa după bunul plac modele de roboți de diferite dimensiuni

Ce mai aștepți? Engino are răspunsuri pentru toate întrebările copiilor. Lasă-i să se joace și să învețe despre tot ce mișcă în lumea înconjurătoare!

În Blog Taguri
X