Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

section background
Engino Toys are jocuri de construcţii pentru copiii de toate vârstele

Engino Toys are jocuri de construcţii pentru copiii de toate vârstele

Cauți jocuri de construcții pentru juniorii tăi, dar nu găsești modelele optime pentru vârsta lor? Din fericire, Engino Toys România îți pune la dispoziție atât seturi pentru preșcolari, cât și pentru elevi, studenți sau chiar pentru adulți. Fiecare dintre ele deține un nivel de complexitate potrivit pentru vârsta aleasă.

Preșcolari

Copilul tău e preșcolar? Are nevoie de jocuri de construcții care să îi dezvolte abilitățile cognitive, sociale și motrice? Atunci seturile Qboidz sunt ideale pentru el.

Qboidz abordează un tip de conectare a pieselor premiat la nivel mondial care permite o construcție ușoară a blocurilor stacabile. Seturile Qboidz vin în variante precum 2 în 1, 4 în 1, 8 în 1, 14 în 1, 20 în 1 și 30 în 1. Evident, cel mai interesant set este cel ce conține cele mai multe modele, dar, pentru început, se poate apela și la seturile mai mici pentru a vedea cum reușesc piticii să gestioneze fiecare model.

Capacitatea multi-model a noului sistem Qboidz™ este un prilej excelent pentru a le deschide imaginația celor mici și include o varietate de scene create cu ajutorul mai multor figuri.

Şcolari

De la 6 ani, cei mici pot aborda deja seria Inventor.

Aceasta reprezintă o nouă gamă de produse, fiind destinată micilor constructori cu pasiuni și aptitudini în domenii ce implică mașini, motociclete, aparate de zbor sau mașini industriale. Acestea sunt, de altfel, și cele patru subcategorii de jocuri disponibile, fiecare sub formă de set cu instrucțiuni pentru 4, 8, 12 sau 16 modele. Piesele sunt în culori cu totul noi iar modelele sunt optimizate din punct de vedere estetic și al funcționalității pentru a le oferi copiilor o experiență cât mai plăcută și interesantă.

Şcolari, studenţi şi adulţi

Dacă îți dorești un joc complex potrivit pentru toată familia, atunci Engino Robotics te va introduce în lumea roboticii în cel mai frumos mod posibil.

Platforma Engino® Robotics (ERP) este special concepută pentru copiii din învățământul primar și secundar și chiar pentru pasionații de roboți şi jocuri de construcţii! Ea ține cont de cele mai recente tendințe tehnologice și cele mai moderne principii pedagogice ale învățării. Ambele seturi – PRO și MINI – constau in toate componentele necesare pentru construirea și programarea unei varietăți de roboți.

Un set atât de complex este, cu siguranță, o atracție chiar și pentru cei mari. Nu ezitați să vă implicați activ în jocul celor mici cu seturile Engino, pentru că veți avea o sumedenie de lucruri de învățat împreună.

În Blog Taguri
X