Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

?>
Background Image

INSTRUCȚIUNI DE CONSTRUCȚIE

Acord de licență pentru conținut

Instrucțiunile disponibile pentru descărcare sunt informații și proprietăți ale ENGINO.NET LTD. Licența este acordată pentru descărcarea de instrucțiuni numai pentru uz privat. Este interzisă copierea, distribuirea sau utilizarea acestor instrucțiuni în activități care generează câștiguri, cum ar fi cazul, dar nu se limitează la Centrele de Educație.

INFORMAȚII ADIȚIONALE

Obiectivul ENGINO este acela de a oferi cea mai bună experiență utilizatorilor, ajutând copiii să construiască modele uimitoare în timp ce dezlănțuie creativitatea și imaginația. Următoarele instrucțiuni au fost concepute pentru a ajuta copiii să înțeleagă cum funcționează sistemul ENGINO® TOY SYSTEM și câte modele pot fi construite.

Cu toate acestea, unele modele pot fi prea complexe și necesită ajutorul unui adult. Urmând instrucțiunile, copiii vor putea să-și creeze treptat propriile modele. Instrucțiunile 2D pot fi descărcate în format pdf, dar nu sunt recomandate să fie tipărite pentru a proteja mediul înconjurător. Din acest motiv specific, instrucțiunile 2D sunt furnizate numai în versiunea alb-negru. Părțile pot fi recunoscute prin forma și numărul de găuri.

Dacă sunteți de acord cu termenii de mai sus, vă rugăm să apăsați "Accept" pentru a continua sau "Renunț" pentru a va opri.

X