Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

?>
section background
Jocurile de construit Engino – printre cele mai bune idei de cadouri pentru copii

Jocurile de construit Engino – printre cele mai bune idei de cadouri pentru copii

Când vine vorba de cadouri pentru copii, ne gândim să le oferim celor mici ceva de care să se bucure, dar care să îi și ajute din punct de vedere educațional. Pentru acest lucru, cel mai ușor este să achiziționăm cadourile de pe un magazin online de jucării unde putem găsi jocuri de construit.

Un set de jucării de construit reprezintă întotdeauna o alegere înțeleaptă. Acestea sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a le dezvolta imaginația celor mici, dar și ca fiind unele dintre cele mai distractive jucării. Oferindu-le celor mici jocuri de construit, îi ajutăm să facă primii pași în domeniul fizicii și ingineriei. Jucându-se, cel mic va învăța despre importanța echilibrului și greutății și cum să le adapteze. Dacă, la început, cei mici vor crea jucării fără stabilitate sau asimetrice, aceștia le vor oferi o structură corespunzătoare, prin exercițiu. De asemenea, este dovedit faptul că cei pasionați de jocuri de construit încă de la vârstă fragede au manifestat pasiune pentru domenii precum arhitectură și inginerie.

De ce să alegem jocurile de construit Engino?

La ora actuală, Engino deține probabil cel mai avansat sistem de jocuri de construit tridimensional și multifuncțional care există pe piață. Produsele Engino au fost inspirate inițial de profesori de design și tehnologie, evoluând într-un brand premiat, ce acoperă de la structuri la mecanisme, energie regenerabilă până la robotică, fapt care le face printre cele mai bune cadouri pentru băieței.

Cu sistemul de jocuri Engino, copii pot crea modele simple sau complexe, într-o manieră rapidă și ușoară. În același timp, include un număr corespunzător de componente diferite și o cantitate suficent de mică de piese, conform categoriilor de vârstă cărora se adresează.

O altă caracteristică a sistemului Engino este faptul că se bazează pe cele mai noi tendințe pedagogice, permițându-le copiilor să îmbine teoria cu practica. Sistemul include și o platformă dedicată tinerilor studenți, care ia în considerare cele mai moderne principii pedagogice ale învățării TIC și STEM.

Engino vă pune la dispoziție jucării care vor fi atât o sursă de distracție pentru copilul dumneavoastră, cât și un mijloc de educație pentru viitor.

În Blog
X