Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

section background
Primăvara asta, iepuraşul vine cu reduceri şi cu un concurs special

Primăvara asta, iepuraşul vine cu reduceri şi cu un concurs special

Odată cu venirea primăverii, Engino România a decis să-ți ofere prilejul perfect pentru a-ți introduce piticii în lumea jocurilor de construcții. Acestea nu doar că îi distrează și le oferă o experiență memorabilă, dar îi și pregătesc pentru viitor și le stimulează abilitățile cognitive, sociale și artistice.

Reduceri de 40%

Astfel, am introdus o serie de reduceri care se întind pe durata întregii luni martie pentru ca ție să îți fie mai ușor să îi cumperi copilului tău seturile Engino. Acestea ajung chiar și la procente de 40%, deci vei avea o sumedenie de jocuri din care să alegi, totul la prețuri cel puțin convenabile.

Concurs special

Pentru ca bucuria să fie completă, ți-am pregătit și un concurs special, între 9 și 29 martie, care vine cu premii ce cuprind vouchere pentru magazinul Engino cu care tu să îi poți dărui celui mic setul dorit. Așadar, în acest an, iepurașul de Paște le dă o mână de ajutor copiilor care iubesc să creeze.

Intră pe   https://goo.gl/rfWfVA  și spune-ne, într-un comentariu AICI, care e numărul maxim de modele pe care le poți construi cu un singur joc Engino, pe baza instrucțiunilor!

Premii  

Primele trei locuri extrase vor fi premiate după cum urmează: un voucher de 300 de lei pentru locul unu, 200 de lei pentru locul doi, respectiv 100 de lei pentru locul trei. Haideți să celebrăm primăvara alături de viitorii noștri inventatori!

Copiii noștri sunt cu adevărat speciali. Fiecare dintre ei deține cel puțin o abilitate la care excelează și care îl va propulsa, în timp, către o carieră de succes. Dar, pentru ca acest lucru să fie posibil, ține de noi, cei mari, să le oferim condițiile necesare pentru ca ei să-și pună în valoare super calitățile.

Acum, Engino vine exact cu ceea ce-ți trebuie, și anume cu reduceri generoase care să vă facă zilele de primăvară mai frumoase ție și copilului tău. De asemenea, nu ezita și ia parte la concurs. Toată lumea are șanse egale, așa că participă și poți fi unul dintre cei trei câștigători care se vor bucura de un voucher Engino destinat achiziționării oricărui produs din magazinul nostru online de AICI .

Cu jucăriile Engino, cei mici vor fi mai veseli și mai creativi. De ce? Pentru că acestea îmbină cu succes atât educația, cât și distracția și știm foarte bine că, odată aplicate, cele două fac o echipă excelentă în formarea viitoarelor genii.

În Blog Taguri ,
X