Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

?>
section background
Primii pași în robotică cu Engino

Primii pași în robotică cu Engino

Jocurile Engino sunt recunoscute la nivel mondial pentru capacitatea lor de a atrage atenția celor mici și a le dezvolta capacitățile cognitive, primind chiar o serie de premii în acest sens. În plus, prin structura lor și prin faptul că se adresează mai multor categorii de vârstă, aceste jucării pot reprezenta primii pași în fizică, tehnologie sau robotică pentru copii și studenți.

Parte integrantă a seriei Discovering STEM, jucăriile din platforma Robotics ERP sunt ideale ca un mijloc de prezentare a principiilor de roboțică pentru copii. Special concepută pentru pasionații de roboți din învățămantul primar și secundar, platforma conține 2 seturi: PRO și MINI. Acestea includ toate componentele necesare atât pentru construirea, cât și pentru programarea multiplelor modele de roboți. Jucăriile vin la pachet cu un controler ERP, cabluri RJ, senzor tactili și infraroșiți, motoare, lămpi cu LED-uri și cablu USB, în funcție de set! Cele din seria Robotics PRO au conexiune Bluetooth, roboții putând fi controlați și de la dispozitivele smartphone, iar aplicațiile pot fi descărcate gratuit din Google Play sau din magazinul Apple.

De ce este platforma Robotics ERP deosebită?

Platforma Robotics ERP este deosebită prin faptul că pune la dispoziție și un software pentru roboții rezultați din imaginația celor mici, făcându-i ușor de manipulat și capabili să atragă atenția copiiilor pentru ore întregi de joacă inventivă. Acest software a fost dezvoltat de ENGINO® și permite 4 moduri de programare diferite, în funcție de nevoile și capabilitățile utilizatorului. De asemenea, se poate folosi pentru editarea programului, precum și adăugarea de funcții complexe. În același timp, robotul poate fi programat manual cu ajutorul butoanelor de pe bord.

Această platformă abordează dezvoltarea intelectuală ca o spirală ascendentă, motivând studenții să reconstruiască ideile deja formate, adăugând tot timpul concepte noi, de ordine superioară pentru a trece la nivelul următor.

Pe magazinul Engino Toys găsiți o gamă largă de jucării cu roboți pe care îi puteți construi într-o varietate de forme, iar de pe site-ul Engino puteți descărca instrucțiuni 3D interactive, atât pentru PC și laptop accesând secțiunea cu instrucțiuni de pe site, cât și pentru telefoane smart și tablete prin intermediul aplicației Engino 3D KidCAD. Aplicația se poate instala gratuit, pe sisteme de operare Android, Apple (iOs) și Windows.

Pe site-ul Engino veți găsi jucării interactive pentru copiii de toate vârstele.

În Blog
X