Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

section background
Să descoperim lumea din jurul nostru cu jocuri de construcții

Să descoperim lumea din jurul nostru cu jocuri de construcții

Jocurile de construcții de la Engino Toys nu se rezumă doar la a ne face să asamblăm o serie de piese pentru a ajunge la un rezultat final. Scopul fundamental este acela de a ne introduce în lumea științei, tehnologiei, ingineriei și a matematicii într-un mod cât mai fascinant cu putință.

De aceea, pe lângă seturile în sine, Engino le pune la dispoziție celor mici broșuri educative care să îi învețe lucruri noi și care să le sugereze activități de pus în practică. Scopul lor este de a le oferi copiilor abilitățile, cunoștințele și experiența necesare pentru a face față provocărilor tehnologice ale viitorului.

Discovering STEM

Teoriile pedagogice moderne sugerează că studiul ingineriei ar trebui să fie încorporat în toate celelalte subiecte, începând de la nivelul elementar. Astfel, Discovering STEM reprezintă cea mai la îndemână soluție pe care am pus-o în aplicare tocmai pentru a satisface toate aceste cerințe de natură educațională.

Conceptul Engino nu reprezintă un prilej de bucurie doar pentru juniori, ci și pentru profesori. Aceștia le pot utiliza pentru a implica elevii în disciplinele STEM într-o manieră de-a dreptul interesantă, în așa fel încât cei mici să nu se simtă constrânși să învețe noțiuni împachetate într-un ambalaj monoton care să sufoce cu prea multă informație repetitivă.

Menirea Engino

Tocmai aceasta a fost și menirea seturilor Engino. Anii întregi de cercetare și de dezvoltare au ajuns, în final, la un deznodământ fericit, și anume că putem face viitoarele generații să se implice activ într-o activitate educativă pentru simplul fapt că le face plăcere și că le stimulează creativitatea și gândirea analitică.

Seria Discovering STEM acoperă o arie largă de discipline: Mecanică și Mașini Simple, Structuri, Legile lui Newton, Energie Regenerabilă și chiar Robotică Programabilă.  Educația STEM este cea mai recentă tendință în pedagogie.

STEM este un curriculum bazat pe ideea educării elevilor prin jocuri de construcții în patru discipline specifice – Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică – într-o abordare interdisciplinară. Mai degrabă decât să predea cele patru discipline ca subiecte separate, STEM le integrează într-un sistem de învățare unificat bazat pe aplicații din lumea reală.

Elevii descoperă, de fapt, de la sine noțiunile științifice în timp ce experimentează modelele Engino printr-un proces amuzant și cuprinzător. Ca urmare, profesorul transformă o sursă tradițională de predare într-un facilitator care îi ajută pe copii să învețe singuri.

Fă-i și tu cunoștință celui mic cu tainele Engino chiar AICI.

În Blog Taguri
X