Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

?>

Engino Toys – Discovering Stem

Seria DISCOVERING STEM  (vârsta 8+) a fost dezvoltată de către profesori calificați și cadre universitare, urmând cele mai recente tendințe pedagogice pentru a combina teoria cu practica. Seria se ocupă de subiectele de bază ale STEM – Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică – într-un mod fascinant și plăcut. Fiecare pachet cuprinde o broșură de activități cu teorie, experimente, intrebari de gen quiz si instructiuni pentru constructia modelelor, care acoperă o arie largă de discipline: „Mecanică și Mașini Simple, Structuri, Legile lui Newton, Energie Regenerabilă și chiar Robotică Programabila”.

In afara modelelor de baza de la STEM01 la STEM07, exista seturi care combina mai multe principii:

STEM 50 Fizica Master Set conține toate cele 8 principii din seria Discovering STEM. In acest set este inclus un motor cu reducție de turație de 3V și un panou solar pentru animarea construcțiilor Engino prin convertirea energiei solare în electricitate. Se pot construi 93 de modele diferite! Include 166 de pagini de teorie, cu experimente si intrebari de gen quiz in limba română si 117 de pagini cu instrucțiuni!

STEM 40 Masini Simple reprezintă o combinație a celor 5 seturi de bază din seria Discovering STEM, acoperă toate mecanismele „mașinilor simple” si include elemente cruciale ale multor mașini și dispozitive. Se pot construi 60 de modele. Include 111 pagini de teorie experimente si intrebari de gen quiz in limba romana si 71 de pagini de instructiuni!

Scopul educației STEM – Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică – este de a oferi copiilor abilitățile, cunoștințele și experiența necesare, pentru a face față provocărilor tehnologice ale viitorului. Teoriile pedagogice moderne sugerează că studiul ingineriei ar trebui să fie încorporat în toate celelalte subiecte, începând de la nivelul elementar.

Cumpără Produse din Seria Discovering Stem
Background Image

DESCOPERĂ ȘI EXPERIMENTEAZĂ CU ENGINO TOYS

Educația STEM este cea mai recentă tendință în pedagogie. STEM este un curriculum bazat pe ideea educării elevilor în patru discipline specifice – Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică – într-o abordare interdisciplinară și aplicată. Mai degrabă decât să predea cele patru discipline ca subiecte separate și discrete, STEM le integrează într-un sistem de învățare unificat bazat pe aplicații din lumea reală.

Această filozofie este bine încorporată în seria DISCOVERING STEM a lui Engino, acoperind o arie largă de subiecte, toate interconectate unul cu celălalt.

Fiecare concept este învățat temeinic, nu într-un mod simplu teoretic și abstract, ci într-un mod atotcuprinzător, oferind explicații detaliate ale diferitelor principii științifice aplicate și încorporând activități experimentale inovatoare pentru învățarea directă. Copiii descoperă de fapt noțiunile științifice de la sine, în timp ce experimentează modelele Engino, printr-un proces amuzant și cuprinzător!

Premiile de Excelență

X