Suna acum!
Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

Engino Toys – Discovering Stem

Seria DISCOVERING STEM a fost dezvoltată de către profesori calificați și cadre universitare, urmând cele mai recente tendințe pedagogice pentru a combina teoria cu practica. Seria se ocupă de subiectele de bază ale STEM – Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică – într-un mod fascinant și plăcut. Fiecare pachet cuprinde o broșură cuprinzătoare de activități, care acoperă o arie largă de discipline: Mecanică și mașini simple, Structuri, Legile lui Newton, Energie regenerabilă și chiar Robotică programabilă!

Pachetele combinate de Mașini Simple și Set Master Master Resurse includ 5 și 8 broșuri de activitate. Scopul educației STEM – Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică – este de a oferi studenților abilitățile, cunoștințele și experiența necesare pentru a face față provocărilor tehnologice ale viitorului. Teoriile pedagogice moderne sugerează că studiul ingineriei ar trebui să fie încorporat în toate celelalte subiecte, începând de la nivelul elementar.

DISCOVERING STEM seria oferă o soluție practică pentru a face față tuturor acestor probleme educaționale, ajutând profesorul să angajeze studenții în disciplinele STEM într-un mod distractiv, interesant și interesant! Pachetele educaționale sunt de asemenea ideale ca un instrument de învățare la domiciliu! Seria acoperă o arie largă de discipline: Mecanică și mașini simple, Structuri, Legile lui Newton, Energie regenerabilă și chiar Robotică programabilă.

Cumpără Produse din Seria Discovering Stem
Background Image

DESCOPERĂ ȘI EXPERIMENTEAZĂ CU ENGINO TOYS

Educația STEM este cea mai recentă tendință în pedagogie. STEM este un curriculum bazat pe ideea educării elevilor în patru discipline specifice – Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică – într-o abordare interdisciplinară și aplicată. Mai degrabă decât să predea cele patru discipline ca subiecte separate și discrete, STEM le integrează într-un sistem de învățare unificat bazat pe aplicații din lumea reală.

Această filozofie este bine încorporată în seria DISCOVERING STEM a lui Engino, acoperind o arie largă de subiecte, toate interconectate unul cu celălalt. Printre acestea se numără Mecanica și mașinile simple, structurile, legile fizicii și Newtonului, energia regenerabilă și robotica programabilă.

Fiecare concept este învățat temeinic, nu într-un mod simplu teoretic și abstract, ci într-un mod atotcuprinzător, oferind explicații detaliate ale diferitelor principii științifice aplicate și încorporând activități experimentale inovatoare pentru învățarea directă. Elevii descoperă de fapt noțiunile științifice de la sine în timp ce experimentează modelele Engino, printr-un proces amuzant și cuprinzător. Ca urmare, profesorul transformă dintr-o sursă tradițională de predare într-un facilitator care îi ajută pe elevi să învețe singuri.

Premiile de Excelență

X