Suna acum!
Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

Engino Toys – Seria Eco Builds

Prima inovație a motorului a fost conectorii din lemn, o gamă de componente din plastic care au permis ca diblurile de lemn de 10×10 mm să se conecteze împreună fără lipici sau elemente de fixare. Acest produs educațional a devenit un succes școlar imediat, deoarece a fost primul sistem hibrid care combină caldura tradițională a lemnului cu capacitățile tehnologice ale ingineriei avansate din plastic.

Acest sistem hibrid formează baza noii serii Ecobuilds care include 4 seturi de pornire și 2 seturi avansate. Cel mai mare set include, de asemenea, motorul cu motor cu motor pentru modelele animate. Utilizarea lemnului reduce semnificativ piesele din plastic și conduce la o reciclare mai eficientă, ceea ce face ca acest produs să fie o soluție ecologică.

Cumpără Produse din Seria Eco Builds
Background Image

INVENTEAZĂ, EXPERIMENTEAZĂ ȘI DISTREAZĂ-TE

Combinați componentele din lemn și plastic cu energie electrică în acest set uimitor de ECObuilds ™ RACERS MOTORIZAT! Luați-vă un prieten pentru o plimbare imaginară pe mașina retro Side și lăsați motorul inclus să facă lucrul pentru dvs. Refaceți-vă într-un model de Formula și observați detaliile minunate ale motorului care ies din vehicul. Marcați o distanță specifică și numărați cât timp este nevoie ca Formula să o completeze. Comparați acest timp cu cel de la modelul aerodinamic Dragster și aflați ce vehicul este mai rapid. Puteți găsi instrucțiuni de construcție ușor de urmat pentru toate cele 3 modele din broșura inclusă.

Premiile de Excelență

X