Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

section background
SERIA INTERACTIVĂ ENGINO – INVENTOR MOTORIZED

SERIA INTERACTIVĂ ENGINO – INVENTOR MOTORIZED

Sistemul de jocuri  Engino Toys este diferit de orice există pe piaţă. Aceasta este o realitate susținută de multiplele caracteristici unice, cum ar fi: sistemul de îmbinare patentat, faptul că se pot construi multe modele din aceeași cutie, posibilități extinse de combinare a jocurilor ca urmare a faptului că sunt 100% compatibile între ele, asta ca să menționăm numai câteva. Și pentru că fiecare serie Engino are propriile trăsături speciale, acest articol îi este dedicat seriei INVENTOR MOTORIZED, una din cele mai îndrăgite de cei mici, și nu numai!

O surpriză în fiecare cutie

Visul oricărui mic inventator este acela de a le da viaţă creațiilor sale, iar acest lucru este posibil acum datorită motorului inclus în fiecare cutie de joc din această serie.

Cei mici pot crea modele pentru amuzament, precum o roată Ferris, un carusel sau un booster. Ei au posibilitatea de a readuce la viaţă creaturi preistorice, un dinozaur uriaş care îşi mişcă membrele anterioare şi gura sau un pterozaur care bate din aripi! Pot chiar să pună în scenă, în imaginaţia lor, războiul troian, cu modelul animat al calului troian!

Până la 120 de modele în acelaşi set

Capacitatea multi-model a ENGINO TOYS SYSTEM crește geometric pe măsură ce crește numărul de piese din seturi, oferind posibilitatea de a crea pe baza instrucţiunilor 30, 50, 90 sau 120 de modele.Dar adevărata distracţie începe odată cu primul model ”creație proprie”, pentru că atunci se materializează ceva din tărâmul infinit al imaginației creatoare.

Acesta este, de altfel, și adevăratul scop al jocurilor Engino – de a-i ajuta pe copii să creeze independent de instrucţiunile existente, iar faptul că se pot construi mai multe modele din aceeași cutie de joc este un excelent factor pregătitor, un adevărat antrenament mental.

Prin urmare, această serie este mai potrivită pentru copiii care doresc ceva inedit şi care, literalmente, se joacă pentru a inventa!

Cadou pentru fete sau băieţi?

Fie că le plac culorile vii – verde, mov, portocaliu, roșu sau galben, sau pur şi simplu aleg pe baza modelelor de construcţie propuse, atât fetele cât şi băieţii găsesc distractive jocurile din această serie.

Aceasta şi datorită numărului impresionant de modele ce pot fi create, ceea ce înseamnă posibilități extinse pentru copii de a-şi transpune ideile în practică şi de a-şi lăsa creativitatea să zburde, la propriu, cu puterea motorului din dotare, un alt factor decisiv.

Toate instrucţiunile sunt disponibile şi sub formă de instrucţiuni 3D interactive, vizualizate fie pe PC, fie pe smartphone-uri şi tablete cu ajutorul aplicaţiei ENGINO 3D Viewer, care poate fi descărcată gratuit în sistemele de operare mobile Android, Apple (iOs) şi Windows.

Deci, vrei să îi provoci pe cei mici să creeze toate modelele? Sau poate să inventeze ceva nou… În orice caz, îi poţi surprinde cu unul dintre jocurile seriei Inventor Motorized, ajutându-i, astfel, să descopere o nouă lume.

În Blog Taguri ,
X