Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

?>

Engino Toys – Seria Qboidz

Noul sistem QboidzTM combină conectivitatea snap-fit premiată a sistemului Engino® cu funcția de construcție fără efort a blocurilor stacabile! Sistemul încurajează copiii preșcolari să își dezvolte abilitățile cognitive, sociale și motrice prin jocul distractiv și creativ.

Dezvoltarea QboidzTM se bazează pe cele mai recente principii pedagogice ale STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică), care vizează să ofere atât fetelor cât și băieților experiențele, aptitudinile și cunoștințele necesare pentru a face față progreselor tehnologice ale viitorului. Datorită complexității anumitor modele, vârsta recomandată este de 3-6 ani.

Cumpără Produse din Seria Qboidz
Background Image

INVESTEȘTE IN IMAGINAȚIA COPILULUI TĂU

Colectați și combinați seturile pentru a construi mai multe modele! Fiecare pachet permite creatii multi-model, derivate dintr-o varietate de teme: masini, animale, trenuri, figuri, cladiri si multe altele! Seria pornește de la 2 seturi de modele care se deplasează până la seturi de modele de 4,10 și 20 de modele! Părțile cuprind o paletă largă de culori, cum ar fi albastru deschis, roșu, galben, liliac, portocaliu și verde deschis. Toate aceste caracteristici combinate vor intriga cu siguranta imaginatia prietenilor nostri pentru nenumarate ore de joc creativ si distractiv!

Premiile de Excelență

X