Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

section background
Și fetele pot construi roboți și mașini. Cu Inventor Girl de la Engino!

Și fetele pot construi roboți și mașini. Cu Inventor Girl de la Engino!

Fetițe sau băieței, copiii vor să se joace, să experimente, să îi provoci zi de zi să încerce lucruri noi, să descopere necunoscutul.

Jocurile sunt modalitatea cea mai simplă, dar și cea mai eficientă de a-l învață pe cel mic să deprindă anumite aptitudini, de atenție, de concentrare, practice dar și de socializare.

Alege mereu jocuri potrivite vârstei sale pentru că și aceste aptitudini se dezvoltă în concordanță cu vârsta. Între 1 și 3 ani, este în etapa de descoperire și de învățare a noțiunilor elementare, urmată de o etapă de conștientizare și de diferențiere între bine și rău și dintre ce îi place și ce nu.

Piață de jocuri este diversificată din în ce mai mult, atât în online, cât și în offline. E dificil pentru părinți să aleagă jocul potrivit pentru cel mic, dar și mai greu e pentru cel mic să aleagă doar unul singur!

 

Seria Inventor Girl

Pe piață există o gamă atât de diversificată a jocurilor deoarece și copiii au pasiuni și atracții diferite. Unii vor să contruiasca, alții să deseneze, alții să facă puzzle-uri, dar în final, tot ce contează este fericirea, împlinirea și dorințele acestora.

Există concepții cum că băieții sunt atrași mai mult de jocurile tehnice, cât și de jucăriile care mai târziu se pot tranforma în diferite pasiuni.

Dar cei de la Engino Toys, le îndeamnă și pe fetițe să aibă astfel de pasiuni prin seria Inventor Girl. Și fetele pot construi roboți și mașini! Cu seria Inventor Girl este mai ușor ca oricând pentru fetele interesate de construcții să își exploreze latura creativă.

Seturile Inventor Girl sunt în număr de 5 și ating până la 30 de modele setate, mărind în număr de 5! Fiecare set conține instrucțiuni tipărite pentru 4 modele, în timp ce restul pot fi descărcate gratuit.

Micuța ta poate deveni o mică arhitectă imediat ce vei alege unul dintre seturile Inventor Girl. Toate piesele sunt viu colorate în culorile liliacului, fuchsiei, verdelui deschis și ale cerului albastru, imbogătite cu elemente aparte, care le vor intriga cu sigurantă pe micuțele voastre și le vor îndemnă să exploreze partea lor creativă.

Va fi o adevărată provocare pe care cu siguranță o vei trece cu brio, să le faci pe pe fete, să fie interesate de construcții și inginerie.

 

Obiectivul Engino Toys este susținerea dezvoltării micuțelor voastre pentru o carieră de succes într-un viitor promițător, în care tehnologia e primordiala. Începe de acum să pui bazele prin joacă!

În Blog
X