Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

section background
STEM Heroes, educaţie îmbinată cu distracţie

STEM Heroes, educaţie îmbinată cu distracţie

În această săptămână, am ales să vorbim despre seria STEM Heroes, o serie care și-a propus să îi introducă pe cei mici în lumea disciplinelor STEM prin intermediul jocurilor de construcţii, într-un mod de-a dreptul distractiv. Copiii pot construi modele impresionante cu fiecare set și, în același timp, învăța lucruri noi despre animale, vehicule, aparate de zbor și nave spațiale.

Educaţie îmbinată cu distracţie

Este bine cunoscut faptul că copiii învață mult mai ușor și rețin informațiile pe termen mai lung atunci când le asociază cu o activitate plăcută care le ocupă timpul într-un mod eficient și îi distrează copios. Memoria selectivă se bazează pe un mecanism de autoprotecție prin care sunt ascunse acele amintiri neplăcute și sunt scoase la iveală tocmai acelea care oferă bucurie.

Astfel, din punct de vedere al învățării, cei mici vor respinge noțiunile prezentate într-o manieră care nu le permite să se simtă confortabil și vor tinde să se gândească la cele care le-au făcut plăcere. De aceea, echipa Engino a adus pentru ei rezultatul multor ani de cercetări care să le ofere atât educație de actualitate, cât și distracție.

Particularităţi

Sigur, aici vorbim despre mecanisme psihice foarte subtile și cu efecte pe care le putem observa pe termen lung. Tocmai de aceea, specialiștii Engino au creat seria specială – STEM Heroes. Prin aceasta, plăcerea jocului vine la pachet (la propriu și la figurat) cu informații utile, trecute atât pe cutie, cât și pe instrucțiunile din interior.

Informațiile sunt diverse, specifice fiecărui model. În plus, această serie este potrivită pentru bugete restrânse sau cadouri etapizate pentru că, la colectionarea tuturor celor trei modele din fiecare sub-serie (Regatul Animalelor, Mașini Rapide, Aviatori, Exploratori Spațiali), se poate crea un model și mai complex!

Instrucțiuni 3D interactive pentru modelele incluse și cele combinate sunt disponibile prin intermediul aplicației interactive 3D Engino KidCAD  pentru dispozitive inteligente.

Astfel, dacă vrei să îi faci un cadou special celui mic care să îi ofere o stimulare complexă și continuă în procesul de învățare, atunci STEM Heroes este alegerea perfectă.

În Blog Taguri
X