Engino Toys

Ramai conectat cu Engino

?>
Background Image

Termeni și condiții

Toate detaliile legate de termenii de utilizare, drepturi de autor, securitatea informațiilor, datele personale și alte informații

 

Termeni de utilizare

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de societatea SC VEDIS SRL, denumita mai jos SOCIETATEA, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Societatea si firmele partenere sau asociate ofera serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Societatea isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra continutului site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Site-ul este gazduit de serverele puse la dispozitie de un furnizor independent. Societatea nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

Folosirea, incluzand vizitarea produselor de pe site-ul www.enginotoys.ro, denumite mai jos si SITE-ul, intelegandu-se prin aceasta  si subdomeniile, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

TERMENI

Vanzator – Societatea SC VEDIS SRL si produsele oferite prin intermediul site-ului www.enginotoys.ro

Utilizator – este orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza siteul www.enginotoys.ro indiferent de scop.

Client sau Cumparator desemneaza orice persoana fizica sau juridica ce a achizitionat sau este in curs de a achizitiona produse prin intermediul siteului www.enginotoys.ro

Drepturi de autor (copyright)

Intregul continut al site-ului, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea site-ului si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a site-ului si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Orice programe folosite pe acest site sunt proprietatea societatii sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Comunicări electronice

Prin accesarea site-ului folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate de la adresele de mail gestionate de societate, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la site in numele societatii in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site doar in cazul abonarii la serviciul Newsletter.

Accesul la informațiile conținute in site

Site-ul garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii, fara acordul scris al acesteia.

Datele personale

Prin accesarea site-ului si a introducerii datelor solicitate in formulare utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Site-ul nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre  societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informarile despre eventualele promotii, anunturi etc. vor putea fi transmise numai cu acordul prealabil al clientului prin abonamentul la serviciul Newsletter.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Securitatea informațiilor

Societatea si site-ul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Site-ul nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Responsabilitați privind produsele

Societatea si site-ul nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.

Limitări ale responsabilitații

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceast site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia are caracter informativ, unele specificatii pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Totalitatea imaginilor si textelor de pe www.enginotoys.ro sunt cu titlu exemplificativ. In acest sens produsele livrate in comanda pot fi diferite de cele prezentate online (coperta, ambalaj, culoare, aspect, accesorii, format etc.). De asemenea, www.enginotoys.ro va putea modifica oricand detaliile disponibile online privind produsele si serviciile oferite. Imaginile si descrierile produselor pot contine erori sau pot fi diferite de realitate, www.enginotoys.ro nu raspunde pentru astfel de situatii, dar va incerca sa le rezolve cat mai curand de la semnalarea acestora.

Preturile de pe www.enginotoys.ro includ TVA si cheltuielile de livrare dupa cum este specificat pe website.

In cazul in care www.enginotoys.ro se afla in imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie ca acesta nu este gasit la adresa mentionata, nu poate fi contactat sau nu se prezinta sa ridice pachetul de la Posta Romana etc.), comanda va fi anulata iar produsele se vor intoarce la www.enginotoys.ro. Pentru o noua livrare, clientul va trebui sa suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

In cazul in care clientul a facut plata in avans si, din vina sa, nu poate primi produsele in maxim 10 zile din momentul expedierii si nici nu poate fi contactat in interval de 30 de zile, comanda va fi anulata, dar plata nu va putea fi returnata, constituind despagubiri din partea clientului.

Comenzile inregistrate pe www.enginotoys.ro in zilele de Luni-Vineri, dupa ora 15.00, vor fi onorate in urmatoarea zi lucratoare.

www.enginotoys.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura descrierilor cartilor si de comentariile postate de catre vizitatorii site-ului. De asemenea, www.enginotoys.ro nu raspunde de continutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

In cazul in care ati primit de la curier coletul spart sau desigilat, va rugam sa il refuzati. Nu putem lua in considerare reclamatiile ulterioare, acceptul dumneavoastra exonerand firma de curierat de orice raspundere.

Societatea nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

DREPT APLICABIL.LITIGII

Engino Toys are dreptul de a interzice accesul anumitor clienti si vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fara o notificare prealabila.

Important:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice www.enginotoys.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale furnizate si numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra starii comenzii si expedierea catre client. Refuzul oferirii informatiilor atrage imposibilitatea onorarii comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, clientii au dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Pentru acuratetea informatiilor clientul este rugat sa comunice orice modificare intervenita de la data inregistrarii sale in baza de date.

Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face in baza solicitarii sale scrise expediate electronic. Ştergerea definitiva a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societate si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre societate si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romanesti in vigoare.

Reducerile

Politica preturilor/reducerilor de pe site este stabilita in totalitate de catre www.enginotoys.ro, iar pretul de cumparare este cel afisat in momentul lansarii comenzii.

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic. In principiu, discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se pastreaza reducerea cu valoarea cea mai mare.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Declinarea responsabilitații

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in conformitate cu imaginile marcilor prezentate pe site. Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

Facturare – Plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Daca se doreste refacturare, modificarea datelor de facturare presupune stornarea facturii

initiale si emiterea unei noi facturi.

Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile prin curier catre Cumparator sau sa le predea personal la un punct de lucru inregistrat.

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare pe un mediu durabil (tiparit / mail sau pe site in contul Cumparatorului). Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

 

Retur

Produsele achizitionate prin intermediul siteului www.enginotoys.ro pot fi returnate conform legilor in vigoare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau.

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru, prin posta sau email. Doar cererile scrise se vor lua in considerare. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in cel mai scurt timp de la primirea produselor, in masura in care clientul transmite informatiile necesare efectuarii platii.

Garantii

Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru perioada de 24 luni de la data emiterii facturii de vanzare.

Dispoziții finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Confidentialitate

Societatea, prin site, garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre societate pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii, numai cu acordul in prealabil al clientului.

Informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre societate pentru initierea de statistici demografice si de marketing despre clientii site-ului, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.

Societatea nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului. De asemenea, societatea nu divulga datele dvs. personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens.

Datele dvs. personale vor putea fi transmise numai autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Politica de Confidentialitate

Cookies

Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-ului nostru si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza site-ul nostru, precum si instrumentele si serviciile oferite.

Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ofera o modalitate usoara si convenabila pentru noi de a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-ul nostru si de a face urmatoarea vizita mai placuta. Daca doriti sa aflati mai multe despre politica Engino Romania cu privire la Cookie-urile si drepturile dumneavoastra, va rugam sa vizitati sectiunea ‘’Politica Engino Romania cu privire la  Cookies’’.

Politica Cookies

 

 

X